Οκτώ Ελληνες παλαιστές διεκδικούν μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Οκτώ Ελληνες παλαιστές διεκδικούν μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Αύριο ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στη Σλοβακία, με την ελληνική αποστολή να ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης: Η Ελληνική Αποστολή στη Σλοβακία

Από αύριο, 8 Απριλίου, έως τις 13 Απριλίου, η Μπρατισλάβα της Σλοβακίας φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών και Γυναικών 2024, μια διοργάνωση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από οκτώ αθλητές, έτοιμους να διεκδικήσουν διακρίσεις στις κατηγορίες της Ελληνορωμαϊκής, της Ελευθέρας και της Πάλης Γυναικών.

Οι Έλληνες Παλαιστές που θα Αγωνιστούν

Στην Ελληνορωμαϊκή πάλη, θα αγωνιστούν οι:

  • Γιώργος Σωτηριάδης (77κ.)
  • Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.)
  • Απόστολος Τσιόβολος (130κ.)

Στην Ελευθέρα πάλη, θα διαγωνιστούν οι:

  • Θοδωρής Σιγγιρίδης (86κ.)
  • Νταουρέν Κουρουγκλίεβ (92κ.)
  • Νίκος Καραβάνος (97κ.)
  • Αζαμάτ Χοσόνοβ (125κ.)

Στην Πάλη Γυναικών, θα συμμετάσχει η:

  • Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.)

Η Ομάδα Προπονητών και οι Διαιτητές

Την αποστολή συνοδεύουν οι έμπειροι προπονητές: Αμιράν Καρντάνοβ, Γιάννης Παγκαλίδης, Μόησεν Παριγέι και Μανώλης Καραβάνος, οι οποίοι θα παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη στους αθλητές.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν και οι διαιτητές Ολυμπιακής κατηγορίας Χρήστος Λιάκος και Παυλίνα Γεωργία, εξασφαλίζοντας την αμερόληπτη διεξαγωγή των αγώνων.

Πρόγραμμα Αγώνων και Πρώτος Αγώνας

Οι αθλητές της Ελευθέρας Πάλης θα ξεκινήσουν πρώτοι τις προσπάθειές τους. Ο Νίκος Καραβάνος είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα αγωνιστεί, καθώς θα μπει στη μάχη τη Δευτέρα. Η παρουσία του Νίκου Καραβάνου σηματοδοτεί την έναρξη της ελληνικής προσπάθειας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ