Οι υποψίες της Νιούκαστλ για τον Τονάλι και τη Μίλαν σχετικά με το στοίχημα και η νομική προσέγγιση

Ενώ η Εισαγγελία του Τορίνο εξετάζει την υπόθεση, ο ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος για επιλογή από τον προπονητή του. Αυτό σημαίνει ότι για τον επερχόμενο αγώνα της Νιούκαστλ με την Κρίσταλ Πάλας, ο Έντι Χάου μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. 

Ο ακριβότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής μετά τη μετακίνησή του από το Μιλάνο στην αγγλική ομάδα έναντι 70 εκατ. ευρώ, έχει παραδεχθεί τις παράνομες στοιχηματικές του δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μίλαν. Ωστόσο, έχει υποστηρίξει ότι δεν προσπάθησε να επηρεάσει την πρώην ομάδα του. 

Έχει επίσης αναφέρει την εθιστική φύση της συμπεριφοράς του και έχει δείξει προθυμία να ζητήσει βοήθεια για να περιορίσει την ποινή ετησίου αποκλεισμού που του επιβλήθηκε. Ωστόσο, η Νιούκαστλ σκέφτεται το μέλλον. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ομάδα σκέφτεται την πιθανότητα ότι η προηγούμενη ομάδα του ποδοσφαιριστή γνώριζε το πρόβλημα και για αυτό ήταν τόσο ανοιχτή στη μετακίνησή του. Φυσικά, το αγγλικό σύλλογος δεν θα ήθελε να χάσει τον Τονάλι για έναν χρόνο μετά την πληρωμή ενός τόσο μεγάλου ποσού. Για αυτόν τον λόγο, εξετάζει νομικές επιλογές για να προστατεύσει τα οικονομικά της συμφέροντα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ