Η Παρτιζάν έπεσε σε βαθιά κρίση μετά την ήττα στο σπίτι της από τη Φενέρμπαχτσε, με το σκορ να την αφήνει στο 4-8. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δέχεται τώρα πυρά από παντού, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για το ματς στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Λίγο πριν το ταξίδι, ο Σέρβος προπονητής άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για την προσπάθειά του και τις ξαφνικές απουσίες που τα χάλασαν όλα.
Ομπράντοβιτς ανοιχτός σε συζήτηση
Ο «Ζοτς» δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλά του. Είπε ξεκάθαρα πώς βλέπει τα πράγματα με την ομάδα. «Πραγματικά πιστεύω ότι κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρω πόση ενέργεια βάζω σε αυτό και πόσο αγαπώ την ομάδα. Εάν κάποιος θεωρεί ότι αυτό δεν είναι αρκετό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ας καθίσουμε να το συζητήσουμε».
Σοκ με Πάρκερ και Μαρίνκοβιτς
Οι απουσίες ήρθαν από το πουθενά και άφησαν τον Ομπράντοβιτς με σταυρωμένα χέρια. Χθες η Παρτιζάν έκανε κανονική προπόνηση, με τον Τζαμπάρι Πάρκερ και τον αρχηγό Βάνια Μαρίνκοβιτς να συμμετέχουν κανονικά. Ο προπονητής είχε φτιάξει το πλάνο γύρω τους, αλλά σήμερα το πρωί έμαθε ότι δεν θα παίξουν.
Για τον Μαρίνκοβιτς, μάλλον φταίει πόνος στην πλάτη. Με τον Πάρκερ όμως, κανείς δεν ξέρει ακόμα τι παίζει. «Δεν ξέρω ποιος το ανακοίνωσε, αλλά το πρωί σοκαρίστηκα όταν μου είπαν ότι δεν θα παίξει. Το ίδιο και για τον αρχηγό Μαρίνκοβιτς. Χθες, έκαναν μια κανονική προπόνηση, ετοιμάσαμε το παιχνίδι, προετοιμάστηκα γι’ αυτούς, έστησα κινήσεις στην επίθεση, αλλά ανακάλυψα ότι δεν θα είναι στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι. Για τον Βάνια υποθέτω ότι είναι πόνος στην πλάτη, αλλά για τον Πάρκερ πραγματικά δεν ξέρω», εξήγησε ο Ομπράντοβιτς, σε μια σεζόν που η EuroLeague αγωνίζεται με νέες δυσκολίες λόγω τραυματισμών.