Αύριο Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα, το Περιστέρι καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ψάχνει βαθμούς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο από την Euroleague. Ο Τζέικ Βαν Τούμπεργκεν έδωσε το στίγμα ενόψει του ματς, μιλώντας για την προσέγγιση της ομάδας και την αγάπη των φιλάθλων.
Ο Ολλανδός φόργουορντ μιλάει για τη μάχη
Ο Βαν Τούμπεργκεν δείχνει ενθουσιασμό για την αναμέτρηση. Λέει ότι η ομάδα μπαίνει στο παρκέ για να παίξει δικό της μπάσκετ, δίνοντας τα πάντα. Οι φίλαθλοι παίζουν ρόλο σε τέτοια παιχνίδια, όπως αναφέρει, και καλεί κόσμο στο γήπεδο.
Η πλήρης δήλωση του παίκτη
«Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague όπως είναι ο Ολυμπιακός και είμαι ενθουσιασμένος που θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε το παιχνίδι μας, προσπαθώντας για το καλύτερο. Θα αγωνιστούμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε.
Έχουμε φανταστικούς φιλάθλους, που μας δίνουν πολλή ενέργεια σε κάθε παιχνίδι και περιμένουμε να έρθουν με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση για να παλέψουμε απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο». Το Περιστέρι, που φέτος δείχνει βελτίωση, ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.