Ο Τιάγκο, αδερφός του Αντίνο, εντάσσεται επίσημα στη Μαρκό

Ο Τιάγκο, αδερφός του Αντίνο, εντάσσεται επίσημα στη Μαρκό

Η Μαρκό βάζει πλώρη για ενίσχυση και παίρνει τον Τιάγκο Αντίνο, έναν 22χρονο Αργεντινό μπακ που θα βοηθήσει πολύ στη δεξιά πλευρά. Ο παίκτης αυτός είναι ο μεγάλος αδερφός του Σαντίνο, εκείνου που ο Παναθηναϊκός πλήρωσε χρυσάφι στη Γοδόι Κρουζ για να τον φέρει στην Ελλάδα. Η ομάδα από τη Φλώρινα κάνει έτσι ένα βήμα μπροστά, ψάχνοντας παίκτες με εμπειρία από ισχυρά πρωταθλήματα.

Ο δρόμος του Αντίνο μέχρι εδώ

Ο Τιάγκο Αντίνο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Godoy Cruz, όπου έμαθε τα βασικά. Μετά πήγε στη River Plate, εκεί που μεγαλώνουν ταλέντα, και την τελευταία διετία έπαιξε στην Independiente Rivadavia. Εκεί έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, συμμετέχοντας σε σκληρούς αγώνες της Liga Profesional.

Ενσωμάτωση και σχέδια

Η διοίκηση της Μαρκό σκέφτεται μεγάλα για τα play-off της Superleague 2, και αυτή η μεταγραφή ταιριάζει ακριβώς. Ο Αντίνο ήδη προπονείται με την ομάδα, φαίνεται έτοιμος να μπει στο κλιμα. Σε μια σεζόν όπου οι ομάδες της κατηγορίας ψάχνουν κάθε πλεονέκτημα, τέτοιοι παίκτες κάνουν τη διαφορά.

Tiago, καλώς όρισες στην οικογένεια της Μαρκό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ