Ο Σερκί οδηγεί την Μάντσεστερ Σίτι στο θρίαμβο εκτός έδρας κόντρα στη Νότιγχαμ

Ο Σερκί οδηγεί την Μάντσεστερ Σίτι στο θρίαμβο εκτός έδρας κόντρα στη Νότιγχαμ

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε δύσκολα το 2-1 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και βλέπει ξανά την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν βρήκε ρυθμό στο ματς, ενώ ο Ρέιντερς έβαλε γκολ αλλά και λάθος που κόστισε. Ευτυχώς για τους πολίτες, ο Σερκί έκανε τη διαφορά με ασίστ και γκολ.

Ο Γάλλος εξτρέμ σώζει την κατάσταση

Στο Νότιγχαμ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ στο 48′, αφού οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι σε φάση με τον Ρούμπεν Ντίας κοντά στα καρέ του Ντοναρούμα. Ο Σερκί έβγαλε κάθετη μπαλιά από αριστερά και ο Ολλανδός χαφ πλάσαρε για το 1-0. Ο Ρέιντερς, που δείχνει καλός στην πρώτη του σεζόν με τη Σίτι, χάθηκε λίγο μετά στο 54′.

Από την απώλεια της μπάλας του, η Φόρεστ ισοφάρισε γρήγορα. Οι παίκτες του Ντάις αντέδρασαν και ο Ιγκόρ γύρισε από αριστερά για τον Χάτσινσον, που έκανε το 1-1 εντός περιοχής. Η Σίτι έψαξε το γκολ μέχρι το τέλος και το βρήκε τυχαία σχεδόν.

Νικητήριο γκολ και πίεση στην Άρσεναλ

Στο 83′, από κόρνερ, ο Γκβάρντιολ κατέβασε με κεφαλιά για τον Σερκί, που έστρωσε δυνατά και νίκησε τον τερματοφύλακα, παρόλο που υπήρχε υπόνοια φάουλ στον Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ από τον Ο’Ράιλι. Η μπάλα κατέληξε στην κλειστή γωνία και έτσι οι γαλάζιοι έφυγαν με το διπλό. Αυτή η νίκη βάζει ξανά τη Σίτι μπροστά, έστω και προσωρινά, και η Άρσεναλ πρέπει να το πάρει απόφαση για τον τίτλο.

Η 18η αγωνιστική συνεχίζεται με ματς σαν Άρσεναλ-Μπράιτον και Λίβερπουλ-Γουλβς αύριο. Πρώτο ήταν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιουκάστλ 1-0 με γκολ του Ντόργκου. Κυριακή έχει Σάντερλαντ-Λιντς και Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ