Ο Ρούνεϊ επιλέγει τον ιδανικό προπονητή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρούνεϊ επιλέγει τον ιδανικό προπονητή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μάικλ Κάρικ ανέλαβε ήδη καθήκοντα προσωρινού προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η διοίκηση ψάχνει ακόμα τον ιδανικό άνθρωπο για τη μόνιμη θέση. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, που μεγάλωσε με την ομάδα και θυμάται τις μεγάλες της μέρες, έδωσε τη γνώμη του σε βρετανικές εφημερίδες. Πρότεινε κάποιον συγκεκριμένο για να γυρίσει η Γιουνάιτεντ στις καλές εποχές.

Η επιλογή του Ρούνεϊ για τον πάγκο

Ο Τόμας Τούχελ είναι αυτός που βλέπει ο Ρούνεϊ ως τον κατάλληλο. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Τσάμπι Αλόνσο τα πήγε θαυμάσια στη Λεβερκούζεν και νομίζω ότι υπάρχουν περισσότερες εκείνος να περιμένει τη Λίβερπουλ. Για εμένα ο Τούχελ είναι ο ΕΝΑΣ. Γνωρίζει πολύ καλά την Premier League, έχει κατακτήσεις τίτλων, και ήδη τα πηγαίνει καλά στην εθνική. Ο χρόνος θα δείξει». Η Premier League ξέρει καλά ο Τούχελ από παλιές δουλειές.

Υποστήριξη για τον Κάρικ

Βέβαια, ο Ρούνεϊ δέχτηκε την απόφαση να μείνει ο Κάρικ στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο επόμενος. Θεωρεί ότι αυτή η κίνηση ταιριάζει απόλυτα τώρα. Η ομάδα περνάει δύσκολες μέρες μετά τις ήττες, αλλά ο χρόνος δείχνει αν θα αλλάξουν τα πράγματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ