Ο Ρονάλντο διατηρείται αμείωτος: Συμπλήρωσε 1.200 αγώνες στην καριέρα του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε ένα ακόμη σημαντικό ρεκόρ στην εντυπωσιακή καριέρα του. Στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Ριάντ, έφτασε τους 1.200 αγώνες σε κορυφαίο επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, όσο και την εθνική Πορτογαλίας.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, όπου πάλι κατάφερε να σκοράρει, ο διάσημος Πορτογάλος δήλωσε ευτυχισμένος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. “Άλλοι τρεις βαθμοί! Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτούς τους 1.200 αγώνες. Τι περιπέτεια, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα!”

Είναι γνωστό ότι ο Ρονάλντο είχε αναφέρει πέρυσι στο “ESPN” πως σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει όσο μπορεί. “Είμαι χαρούμενος, θέλω να συνεχίσω και να δω τι θα γίνει. Αν μπορώ ακόμα να παίξω στα 40, μπορώ να παίξω στα 41, στα 42. Γενετικά, δεν πρόκειται να πω ότι νιώθω σαν να ήμουν 25, δεν πρέπει να υπερβάλλουμε. Αλλά είναι σαν να ήμουν 30 χρονών. Φροντίζω καλά το σώμα και το μυαλό μου. Η μακροζωία είναι ένα συναρπαστικό πράγμα”.

Τώρα, ο CR7, που βρίσκεται στο 39ο έτος της ζωής του, στοχεύει να φθάσει ή να ξεπεράσει τον Πίτερ Σίλτον, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του με 1.387 αγώνες. Ακολουθούν ο Πολ Μπάστοκ (1.286 αγώνες) και ο Ροζέριο Τσένι (1.237 ματς).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ