Ο Ραφίνια καλύτερος παίκτης της La Liga 2025 στα Globe Soccer Awards – Η Μπαρτσελόνα σάρωσε τα βραβεία

Ο Ραφίνια καλύτερος παίκτης της La Liga 2025 στα Globe Soccer Awards – Η Μπαρτσελόνα σάρωσε τα βραβεία

Τα Globe Soccer Awards έγιναν χτες βραδιά γιορτής για την Μπαρτσελόνα, που μάζεψε τα περισσότερα βραβεία χάρη στην κυριαρχία της στο ισπανικό πρωτάθλημα το 2025. Η ομάδα πήρε το εγχώριο τρεμπλ και έκανε παπάδες στην La Liga. Κανείς δεν περίμενε κάτι λιγότερο από τους μπλαουγκράνα.

Ραφίνια και Φλικ στην κορυφή

Ο Ραφίνια βγήκε καλύτερος παίκτης της La Liga στα βραβεία που διοργανώνει η διοργάνωση μαζί με τη λίγκα. Ο Γερμανός Χάνσι Φλικ πήρε το βραβείο προπονητή της χρονιάς. Και οι δύο έλειπαν από την τελετή, αλλά η ομάδα τους δεν έχασε την τιμή.

Ο πρόεδρος Τζουάν Λαπόρτα πήγε στη Μαδρίτη και παρέλαβε τα βραβεία εκ μέρους τους. Εκεί είδε και τον 18χρονο Λαμίν Γιαμάλ να σαρώνει στην κατηγορία κάτω των 23 ετών. Ο μικρός σταρ πήρε το βραβείο του από τον θρύλο Αντρές Ινιέστα, κάτι που έκανε την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή για τους φίλους της Μπαρτσελόνα.

Η απουσία των βραβευθέντων

Παρά την επιτυχία, ο Ραφίνια και ο Φλικ δεν πάτησαν το πόδι τους στην εκδήλωση. Ο Λαπόρτα κάλυψε το κενό και σήκωσε τα τρόπαια ψηλά. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να μαγεύει, ειδικά με τέτοια ταλέντα όπως ο Γιαμάλ που μόλις ξεκινάει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ