Ο Ποντένσε εκφράζει την ελπίδα του να φτάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League

Ο Ποντένσε εκφράζει την ελπίδα του να φτάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη και δήλωσε πως ονειρεύεται τον τελικό του Conference League. Επιπλέον, έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση της ομάδας στο πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:«Για να είμαι ειλικρινής, ονειρεύομαι τον τελικό του Conference League. Απόψε όλοι μας κάναμε ένα καλό ματς, όλοι μας παλεύαμε σε άμυνα και επίθεση, για αυτό πετύχαμε τον στόχο μας. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και ελπίζουμε να παραμείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στη διοργάνωση».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: «Εσείς που το βλέπετε από έξω μπορεί να ξέρετε καλύτερα. Εμείς πάντα προσπαθούμε να παλεύουμε και να παίζουμε το παιχνίδι μας. Μερικές φορές δεν πάει όπως περιμένουμε, αλλά εσείς μπορείτε να δείτε καλύτερα και να απαντήσετε την ερώτηση».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στο πρωτάθλημα: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν μια δήλωση προς όλους. Δείξαμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους, παιχνίδι με το παιχνίδι».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στη Βουδαπέστη: «Ήταν τρελό. Τους 2-3 τρεις μήνες που δεν τους είχαμε δίπλα μας, δυσκολευτήκαμε πολύ. Είναι κλειδί για τον σύλλογό μας και σήμερα δεν μας άφησαν μόνους! Ήταν υπέροχοι για ακόμα μια φορά. Ήταν απίστευτοι!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ