Ο Παπαθεοδώρου εκφράζει τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη εναντίον μιας από τις κορυφαίες ομάδες του BCL

Ο Παπαθεοδώρου εκφράζει τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη εναντίον μιας από τις κορυφαίες ομάδες του BCL

Ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου περιέγραψε τη νίκη ως σπουδαία εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες του BCL για φέτος. Συνεχάρη τους παίκτες του, εξέφρασε την εκτίμησή του για το κλίμα στο γήπεδο και ζήτησε την ίδια προσπάθεια και στο επόμενο ματς, ενώ αντιμετώπισε τυχόν διαιτητικά λάθη με κατανόηση.

Αναλυτικά: «Φυσικά, είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του BCL. Με εξαιρετικό team spirit, ένα δυνατό ρόστερ και έναν από τους καλύτερους προπονητές σε αυτό το επίπεδο. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αρκετές φορές, δείξαμε αντοχή. Σκορπίσαμε ορισμένα κρίσιμα καλά σουτ, αμύναστικά παίξαμε άριστα και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε αυτήν τη μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο κοινό που μας στήριξε, τους χρειαζόμαστε και στο επόμενο σημαντικότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν».

Σχετικά με τη διαιτησία: «Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Οι διαιτητές είχαν δύσκολη εργασία λόγω των πολλών επαφών στο παιχνίδι. Σημαντικό για εμάς είναι να εστιάσουμε στην αυτοκριτική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ