Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τη Μαδέιρα στη Μίκρα και πλησιάζει την πρόκριση στην οκτάδα του EHF European Cup

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τη Μαδέιρα στη Μίκρα και πλησιάζει την πρόκριση στην οκτάδα του EHF European Cup

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη χθες στο Κλειστό της Μίκρας και βλέπει ήδη τα προημιτελικά του EHF European Cup. Οι παίκτρισσες του «δικεφάλου του βορρά» διέλυσαν τη Μαδέιρα με 37-26 στο πρώτο ματς της φάσης των «16». Αυτό το αποτέλεσμα τους δίνει πλεονέκτημα για την επόμενη αναμέτρηση.

Κυριαρχία από νωρίς στο παιχνίδι

Μετά τα πρώτα λεπτά προσαρμογής, ο ΠΑΟΚ έλεγξε πλήρως τον αγώνα. Οι ασπρόμαυρες πίεσαν ψηλά και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο 18-14. Στο δεύτερο μέρος, η άμυνα έγινε πιο σφιχτή και η επίθεση βρήκε ρυθμό από πολλές πλευρές.

Το ταξίδι στην Πορτογαλία

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και έφτασε σε διαφορά 11 τερμάτων. Η Μαδέιρα δυσκολεύτηκε να απαντήσει στην ταχύτητα των Ελληνίδων. Τώρα, η ομάδα ετοιμάζεται για το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στην Πορτογαλία, όπου θέλει να κρατήσει αυτή την προίκα και να σφραγίσει την πρόκριση.

Το τουρνουά συνεχίζεται με ένταση, και ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να προχωρήσει βαθύτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ