Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει παίξει ελάχιστα λεπτά στη φετινή σεζόν προτού τραυματιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Μπέρνλι. Έχει λείψει πολύ από τα πλάνα του Γκουαρδιόλα, αλλά όλα μπορούν να γίνουν εντελώς διαφορετικά από τη μέρα που θα ξαναβρεθεί στο γήπεδο με τη γαλάζια φανέλα.
Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία με την υπόλοιπη αποστολή που πλέον προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, δουλεύει ασταμάτητα και σύντομα θα είναι ξανά διαθέσιμος.
Και αυτή η αντίστροφη μέτρηση γεμίζει χαρά και ανυπομονησία τον Πεπ και τους φίλους των “πολιτών”, οι οποίοι μετά από 17 αγωνιστικές μετρούν τους λιγότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα από τη μέρα που ανέλαβε ο Καταλανός τεχνικός!
Εδώ είναι! 🫡👑 pic.twitter.com/AzujRAaUnK
— Manchester City (@ManCity) 20 Δεκεμβρίου 2023
𝐁𝐄𝐖𝐀𝐑𝐄… Επέστρεψαν. ⚠️ @ManCity pic.com/NokfZ1Gy1s
— City Xtra (@City_Xtra) 20 Δεκεμβρίου 2023