Ο Νόρις παρέμεινε με το κράνος του για αρκετή ώρα, πνιγμένος από συγκίνηση και δάκρυα

Ο Νόρις παρέμεινε με το κράνος του για αρκετή ώρα, πνιγμένος από συγκίνηση και δάκρυα

Ο Λάντο Νόρις σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη Formula 1 για το 2025, τρίτος στο τελευταίο γύρο στο Άμπου Ντάμπι. Η McLaren πανηγυρίζει μαζί του, αφού ο Βρετανός πιλότος έφτασε την κατάλληλη στιγμή στην κορυφή. Κλάμα από συγκίνηση τον έπιασε αμέσως μετά τον τερματισμό, και δεν σταμάτησε εύκολα.

Συγκίνηση με Κράνος

Κράτησε το κράνος στο κεφάλι του για ώρα ο Νόρις, μην θέλει να δείξει τα δάκρυα του στον κόσμο. Πήγε έτσι και στην οικογένειά του, αγκαλιάστηκε με τη μητέρα του χωρίς να το βγάλει. Ο 26χρονος ένιωσε την πίεση όλης της χρονιάς να φεύγει εκείνη τη στιγμή.

Αγκαλιές και Πανηγύρια

Μετά ήρθαν οι αγκαλιές από Μαξ Φερστάπεν και Όσκαρ Πιάστρι, όπως φαίνεται στα πλάνα. Η σεζόν έκλεισε με αυτό το 24ο Grand Prix, και ο Νόρις πήρε τον τίτλο που κυνηγούσε χρόνια. Η Formula 1 βλέπει νέα εποχή με τον Βρετανό στην κορυφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ