Ο Νίκλας αναφέρει ότι η ομάδα ξεκίνησε αργά

Ο Θάνος Νίκλας επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός είχε αρχικά προβλήματα ρυθμού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ρουζόμπεροκ. Επικεντρώνεται στις αλλαγές στην ομάδα και εκφράζει την ανάγκη για συγκέντρωση ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: “Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι στην αρχή, για περίπου πέντε λεπτά, δεν ήμασταν στον καλύτερό μας. Ξεκινήσαμε λίγο αργά ενάντια σε μια δυνατή ομάδα, η οποία είναι δεύτερη στη χώρα της. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, να βρούμε λύσεις και να επικρατήσουμε δίκαια και καθαρά.

Περιμένουμε τώρα να μάθουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στον επόμενο γύρο, ενώ ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του πρωταθλήματος την Κυριακή. Θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια για την θετική διάθεση και την αποφασιστικότητά τους στον αγώνα”.

Η Μπρουκ Ουίλιαμς προσθέτει: “Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη και μετά από αυτή την επιτυχία, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα σημεία που πρέπει να διορθώσουμε προκειμένου να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Είμαστε χαρούμενες για το αποτέλεσμα και για την πρόκρισή μας. Αισθάνομαι ενθουσιασμένη και περιμένω να συνεχίσουμε έτσι”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ