Ο Ομάρ Μαρμούς έκανε πάλι των τριών το ματς χτες στο FA Cup, με δύο γκολ που έστειλαν τη Μάντσεστερ Σίτι στους προημιτελικούς. Ο Αιγύπτιος, 27 χρονών, πέτυχε σε δύο από τα τρία σουτ του, δείχνοντας πόσο εύκολα σκοράρει κόντρα στη Νιούκαστλ. Ήταν άλλη μια νίκη για τους Πολίτες απέναντι στην ομάδα του Έντι Χάου.
Επτά γκολ σε πέντε αγώνες
Αυτός ο τύπος έχει γίνει εφιάλτης για τις καρακάξες. Σε πέντε παιχνίδια με τη Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ, έχει βάλει επτά γκολ συνολικά. Και το μισό από όλα τα τέρματά του με τη φανέλα των Πολιτών έχουν έρθει εδώ.
Φέτος μόνο, ο Μαρμούς έχει τέσσερα γκολ και μία ασίστ απέναντί τους. Η Νιούκαστλ μοιάζει αγαπημένη αντίπαλος γι’ αυτόν. Βοηθάει την ομάδα του όπως μπορεί.
Χαρά για τα γκολ
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αιγύπτιος μίλησε για την ικανοποίησή του. «το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι τα γκολ», είπε. Δεν ξέρει τι μυστικό κρύβεται πίσω από την επιτυχία του κόντρα στη Νιούκαστλ, αλλά χαίρεται που βοηθάει τη Σίτι.