Η Κηφισιά πήρε μια μεγάλη νίκη 1-0 εκτός έδρας κόντρα στον Βόλο και πέρασε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Εκεί, θα βρεθεί απέναντι στον Λεβαδειακό για τον επόμενο γύρο. Ο αγώνας έγινε στο Πανθεσσαλικό και οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Η χαρά της πρόκρισης για την Κηφισιά
Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του. Είπε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν έτοιμοι να δώσουν το μέγιστο. Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον σύλλογο, καθώς φτάνει για πρώτη φορά τόσο μακριά στον θεσμό.
Τι δήλωσε ο Λέτο
Ο Λέτο φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας.
«Το γνωρίζουμε ότι είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε τον σύλλογο στα προημιτελικά του θεσμού. Είναι κάτι που βλέπεις από την δουλειά που γίνεται, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, αλλά και αυτά στον πάγκο, ήταν έτοιμοι να δώσουν το 100%, όπως κάνουν κάθε φορά.
Μετά από μια μεγάλη ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό που είναι κάτι δύσκολο ύστερα από μια διακοπή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου το αξίζουν στο 100%».
Η Κηφισιά έρχεται από ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και διατηρεί τον ρυθμό της παρά τη διακοπή. Οι παίκτες πήραν τα συγχαρητήρια από τον Λέτο για την προσπάθειά τους.