Ο Ηλίας Κουτσουπιάς δείχνει φέτος τα δόντια του στην Serie B με τη Φροζινόνε, όπου μετράει ήδη 5 γκολ και 3 ασίστ σε 16 ματς. Ο 24χρονος Έλληνας μέσος παίζει βασικός και βοηθάει την ομάδα να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Τις καλές του εμφανίσεις τις βλέπουν πολλοί.
Κάποιοι Ιταλοί δημοσιογράφοι έχουν πάρει χαμπάρι το ταλέντο του. Ο Ματέο Μορέτο μιλάει για ενδιαφέρον από δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, που τον έχουν στη λίστα τους για μεταγραφή. Και όχι μόνο – έρχονται σήματα και από την Ισπανία.
Καλή αρχή με Φροζινόνε
Μέχρι τώρα ο Κουτσουπιάς έχει παίξει σε ομάδες όπως η Μπολόνια Κ19, η Μπάρι, το Μπενεβέντο, η Βίρτους Εντέλα και η Καταντζάρο. Τώρα με τη Φροζινόνε βρήκε ρυθμό. Η ομάδα του χρειάζεται τέτοιους παίκτες για να ανέβει κατηγορία.
Μεταγραφικό ενδιαφέρον από Ελλάδα
Δεν είναι περίεργο που τον κυνηγάνε. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ψάχνει Έλληνες με εμπειρία στο εξωτερικό. Ο Μορέτο το έγραψε στο Twitter του, με λεπτομέρειες για τα στατιστικά του.
Su Ilias Koutsoupias, 5 gol e 4 assist in 14 partite con il Frosinone, ci sono due top club greci. Interessamenti anche dalla Spagna.
— Matteo Moretto (@MatteMoretto) December 3, 2025
Αυτό το ενδιαφέρον δείχνει ότι ο Κουτσουπιάς ωριμάζει γρήγορα. Ίσως δούμε κίνηση σύντομα από τις ελληνικές ομάδες.