Η Πάφος μένει χωρίς τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά από 2,5 χρόνια στο τιμόνι. Ο Ισπανός προπονητής φεύγει για την Σπαρτάκ Μόσχας, που του έκανε μια βαρύγδουπη πρόταση. Η ομάδα από την Κύπρο δέχτηκε το ποσό για να λύσει το συμβόλαιο και ο Καρσέδο θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο αύριο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, στις 19:00.
Αποχώρηση με χρυσή έξοδο προς Ρωσία
Διαπραγματεύσεις έκλεισαν γρήγορα ανάμεσα σε Πάφο και Σπαρτάκ. Το ποσό που θα πάρει η κυπριακή ομάδα είναι σεβαστό, για να σπάσει το συμβόλαιο του Καρσέδο. Εκείνος δέχτηκε αμέσως, βλέποντας νέες προκλήσεις στη ρωσική λίγκα.
Ιστορία και αριθμοί από την εποχή Καρσέδο
Με τον Καρσέδο, η Πάφος πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Κύπρο. Οδήγησε και την ομάδα στη φάση των ομίλων του Champions League. Τώρα διεκδικεί νοκ-άουτ με 6 βαθμούς και δύο ματς μπροστά της – η καλή δουλειά συνεχίζεται ακόμα.
Σε 128 αγώνες είχε 76 νίκες, 21 ισοπαλίες, 31 ήττες. Η ομάδα ψάχνει ήδη τον επόμενο, κάποιον που να κολλάει με όσα έφτιαξε ο Καρσέδο εδώ. Δεν βιάζονται, θέλουν σωστή επιλογή.