Ο Γκαρνάτσο σχολιάζει με like την αποκλειστική απόφαση του Αμορίμ στην Γιουνάιτεντ

Ο Γκαρνάτσο σχολιάζει με like την αποκλειστική απόφαση του Αμορίμ στην Γιουνάιτεντ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια δύσκολη περίοδο στον πάγκο. Ένας παλιός του παίκτης, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, που είχαν τσακωθεί άσχημα πριν χωρίσουν, έδειξε ανοιχτά πόσο χάρηκε με αυτή την είδηση. Το like του σε ένα ποστ στο Instagram για την απόλυση ήρθε νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Παλιά κόντρα βγαίνει στην επιφάνεια

Ο Γκαρνάτσο, που τώρα παίζει στην Τσέλσι, έκανε like σε ανάρτηση που ανακοίνωνε την αποχώρηση του Πορτογάλου. Αυτό δείχνει πόσο δικαιωμένος νιώθει μετά από εκείνα τα σκληρά λόγια του Αμορίμ. Το καλοκαίρι, πριν πάρει μεταγραφή ο Αργεντινός, ο κόουτς του είχε πει: «Θα είσαι τυχερός να βρεις ομάδα να σε αντέχει…».

Τώρα ο Γκαρνάτσο βλέπει τον πρώην του να φεύγει από το Ολντ Τράφορντ, ενώ εκείνος παίζει σε μεγάλη ομάδα. Η κριτική που είχε δεχτεί τότε φαίνεται ξεχασμένη. Και η ζωή γυρνάει με τρόπο απροσδόκητο.

Η δημοσίευση που πυροδότησε το like

Οι κόκκινοι διάβολοι περνούν μια περίοδο αναταραχής, με τον Αμορίμ να είναι η τελευταία απώλεια. Ο Γκαρνάτσο, που τον έλεγαν και «Γκάρνα» κάποτε, βγήκε νικητής σε αυτή την ιστορία. Η ομάδα ψάχνει τώρα νέο προπονητή για να σωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ