Ο Γιάννης Καλμαζίδης δηλώνει ότι η ομάδα έπαιξε καλά στο μπλοκ και στην άμυνα

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δηλώνει ότι η ομάδα έπαιξε καλά στο μπλοκ και στην άμυνα

Ο Γιάννης Καλμαζίδης υπογραμμίζει ότι η καλή εμφάνιση στο μπλοκ και στην άμυνα του Παναθηναϊκού δυσκόλεψε την επίθεση της CSM. Κρίνει ότι η CSM είναι μια ομάδα με εξαιρετική υποδοχή και καλές κεντρικές και ακραίες παίκτριες. Τονίζει ότι η ομάδα είχε την απαραίτητη συγκέντρωση και πρέπει τώρα να επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι.

 

Αναλυτικά: «Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα ήταν πολύ ανταγωνιστική και αυτό δίνει αξία στη νίκη μας. Οι Ρουμάνες είναι μια ομάδα με πολύ καλή υποδοχή, δυνατό κέντρο και καλές ακραίες. Καθώς ένωσαν όλα αυτά τα στοιχεία, συνέθεσαν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε, επιδείξαμε εξαιρετική απόδοση στο μπλοκ και στην άμυνα, και πιστεύω ότι αυτό ήταν το «κλειδί» που δεν τους επέτρεψε εύκολα σκοραρίσματα. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, και πλέον το μυαλό μας είναι στον επόμενο αγώνα.»

Η Σέρινταν Άτκινσον δήλωσε: «Σήμερα κερδίσαμε μια πολύτιμη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό. Αυτή τη φορά ξεκινήσαμε δυναμικά τον αγώνα, και παρότι αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα, τα αντιμετωπίσαμε και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτός ο αγώνας τελειώνει εδώ σήμερα, και δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς μας περιμένει μια ρεβάνς στο Βουκουρέστι, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμες για το ματς.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ