Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατάφερε να επικρατήσει της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού με σκορ 65-61 στο κλειστό της Λεωφόρου, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου για φέτος.
Ο κόσμος του «τριφυλλιού» γέμισε το γήπεδο, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση της νίκης από την ομάδα!
Αυτό το γεγονός ώθησε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ να εκδώσει μια ανακοίνωση ευχαριστώντας τους οπαδούς της ομάδας για την υποστήριξή τους.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους «αιώνια πιστούς» που αποτέλεσαν για ακόμα μια φορά έναν βασικό παράγοντα μιας μεγάλης νίκης.
Οι «αιώνια πιστοί» έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι οι μοναδικοί οπαδοί στην Ελλάδα που ασχολούνται τόσο ενεργά με τα ερασιτεχνικά τμήματα και αυτό δίνει τεράστια ώθηση σε όλες τις ομάδες και τους/τις αθλητές-τριες του «τριφυλλιού».
Συμπλήρωσαν κάθε γωνιά του γηπέδου με την παρουσία τους, ενώ η συμπεριφορά τους ήταν άψογη.
Η δύναμη του Συλλόγου αναβλύζει από τους υποστηρικτές του και μαζί θα διεκδικήσουμε να κατακτήσουμε τους εναπομείναντες στόχους.»