Νέα εποχή στον Ηλυσιακό με τον Χουάντερσον στην τεχνική ηγεσία των τερματοφυλάκων.
Ο Χουάντερσον αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στον Ηλυσιακό
Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Σίλβα Χουάντερσον, ξεκινάει την πορεία του ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα του Ηλυσιακού, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω των social media, σηματοδοτώντας μια σημαντική κίνηση στην εξέλιξη των ακαδημιών του συλλόγου για τη σεζόν 2025-2026.
Ιστορικό καριέρας του Χουάντερσον
Ο Χουάντερσον ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2004 από την ιμπεριαλιστική ομάδα Ιράτι στη Βραζιλία. Έχει σημαντική εμπειρία από πολλούς βραζιλιάνικους συλλόγους, όπως:
- Γκουαρανί
- XV ντε Ζαού
- Ρόμα Απουρακάνα
- Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
- Φρανκάνα
- Αραγκουαΐνα
- Γκοϊανέσια
Επίσης, έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην Πορτογαλία με την ομάδα Ρίο Άβε, ενώ στη χώρα μας έχει φορέσει τις φανέλες του Ηρακλή και του Απόλλωνα Σμύρνης, αγωνιζόμενος στη Super League 1.
Στόχοι και προοπτικές στον Ηλυσιακό
Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του Ηλυσιακού τον καλωσόρισαν θερμά, εκφράζοντας την πίστη ότι ο Χουάντερσον θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων και τη δημιουργία σταθερών βάσεων για το μέλλον της ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ηλυσιακός με την προσθήκη αυτή εξελίσσεται δυναμικά και επιδιώκει να γίνει ένα σύλλογος πρότυπο στην εκπαίδευση τερματοφυλάκων και στην αναβάθμιση των υποδομών του.