Ο Μπάρτλεϊ δέχεται αποδοκιμασίες από οπαδούς του ΠΑΟΚ ως πρώην παίκτης

Ο Μπάρτλεϊ δέχεται αποδοκιμασίες από οπαδούς του ΠΑΟΚ ως πρώην παίκτης

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με σκορ 88-71. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Φρανκ Μπάρτλεϊ έβαλε τρίποντο και πανηγύρισε δυνατά μπροστά στους οπαδούς, κάτι που του κόστισε τεχνική ποινή. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ το πήραν βαριά, αφού ο Αμερικανός έπαιζε στην ομάδα τους πέρσι.

Πανηγυρισμός που άναψε φωτιές

Το ματς είχε κλειδώσει υπέρ της ΑΕΚ, όταν ο Μπάρτλεϊ πέτυχε αυτό το τρίποντο στα 22 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει. Πήγε στην εξέδρα, έδειξε ενθουσιασμό και οι παίκτες του ΠΑΟΚ εξεγείρονται αμέσως. Τελικά, πήρε την ποινή και κάθισε στον πάγκο, ενώ οι αποδοκιμασίες από τους γηπεδούχους δεν σταματούσαν.

Κλειδιά της επιτυχίας για την Ένωση

Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ βγήκε πρωταγωνιστής με 18 πόντους, έχοντας 4 στα 10 τρίποντα. Πήρε και 5 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, κλέψε 3 φορές, αλλά έκανε και 5 λάθη. Η ομάδα του Σάκοτα χρειάστηκε τέτοιες εμφανίσεις για να φτάσει στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση μέχρι το τέλος, όπως συνηθίζεται στα ντέρμπι Θεσσαλονίκης-Αθήνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ