Με τον Μάριους Γκριγκόνις να σκοράρει 23 πόντους με αποφασιστικά σουτ, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιβίωσε στο επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό, κερδίζοντας με 79-74.
Μετά το ματς, ο εξοργισμένος Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την αγανάκτησή του για την απόδοση της ομάδας του. Ο τεχνικός αναφέρθηκε ειδικά στον Λούκα Βιλντόσα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας με τέτοιες εμφανίσεις.
Σημειώνεται ότι σε 23 λεπτά συμμετοχής, ο Βιλντόσα είχε 3 πόντους με 1/7 σουτ, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος.
Εκτενώς τα λεγόμενά του στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Επρόκειτο να αγωνιστούμε με περισσότερη αποφασιστικότητα. Η απόδοση μας ήταν απαράδεκτη, ήταν ένα αποτρόπαιο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε λόγω τυχερού τέλους. Έχω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόσα. Δεν είχε την κατάλληλη απόδοση για να του δοθεί χρόνος συμμετοχής στην EuroLeague. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η σεζόν έχει τελειώσει στην Ελλάδα και στην EuroLeague, τότε είναι εξευτελισμένοι. Αν παίξουμε έτσι κόντρα στην Άλμπα, θα χάσουμε όλη τη σεζόν».