Ο Άκης Χατζηαντωνίου αποχωρεί από την Καλαμάτα FC

Ο Άκης Χατζηαντωνίου αποχωρεί από την Καλαμάτα FC

Η Καλαμάτα έκλεισε τη σεζόν στα ψηλά, παίρνοντας την έκτη θέση στη Volley League και μπαίνοντας για πρώτη φορά στο Βαλκανικό Κύπελλο. Οι παίκτες από τη Μεσσηνία έκαναν μεγάλο άλμα φέτος. Αλλά τώρα η ομάδα αποχαιρετά τον προπονητή της, Άκη Χατζηαντωνίου, με κοινή απόφαση.

Ιστορική πορεία και αποχώρηση προπονητή

Οι «λύκοι», όπως τους λένε, γύρισαν δυνατά στην κορυφαία κατηγορία και κατάφεραν να σταθεροποιηθούν. Ο Χατζηαντωνίου έπαιξε ρόλο σε αυτό, οδηγώντας την ομάδα βήμα-βήμα. Η διοίκηση αποφάσισε να τελειώσει τη συνεργασία, ευχαριστώντας τον για όσα έδωσε.

Η επίσημη ανακοίνωση της Καλαμάτας

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Άκη Χατζηαντωνίου.

Ο κύριος Χατζηαντωνίου, διακρινόμενος για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το εξαιρετικό του ήθος, αφήνει σημαντικό έργο στον σύλλογο, καθώς υπό την καθοδήγησή του ο ΑΟ Καλαμάτα 1980 Affidea όχι μόνο επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία της VolleyLeague, αλλά καταφέραμε να κατακτήσουμε την 6η θέση, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή μας στο Βαλκανικό Κύπελλο.

Ευχόμαστε στον κύριο Χατζηαντωνίου ολόψυχα κάθε επιτυχία, υγεία και ευτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ