Μια αλλαγή σκυτάλης που προκαλεί συζητήσεις… Η Τότεναμ φέρεται έτοιμη να διορίσει ως CEO έναν άνθρωπο με έντονο παρελθόν στην Άρσεναλ.
Νέος CEO στην Τότεναμ: Έρχεται από την Άρσεναλ;
Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά για την Τότεναμ και τον προπονητή Άγγελο Ποστέκογλου. Η ομάδα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, με την προοπτική συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν να απομακρύνεται.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναδιάρθρωση της ομάδας, τόσο σε επίπεδο ρόστερ όσο και διοίκησης, η Τότεναμ αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της νέο CEO. Ο ρόλος του θα είναι η εποπτεία και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συλλόγου.
Βινάι Βενκατεσχάμ: Ένας “πράκτορας” στην υπηρεσία της Τότεναμ;
Η επιλογή του προσώπου για τη θέση του CEO έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς φαίνεται πως η Τότεναμ προσανατολίζεται στον Βινάι Βενκατεσχάμ. Ο Βενκατεσχάμ έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Άρσεναλ, όπου ήταν υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η ενδεχόμενη πρόσληψή του από την Τότεναμ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους φιλάθλους, δεδομένης της μακροχρόνιας αντιπαλότητας των δύο ομάδων του Βόρειου Λονδίνου.
Former Arsenal Chief Executive Officer Vinai Venkatesham is to join Tottenham Hotspur as their new CEO ?? pic.twitter.com/doyx8IDet6
— Sky Sports News (@SkySportsNews) April 11, 2025
Η επιλογή του Βενκατεσχάμ σηματοδοτεί μια τολμηρή κίνηση από την Τότεναμ, που επιδιώκει να αλλάξει σελίδα και να επιστρέψει στις επιτυχίες.