Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη φανέλα του Κέιν!

Ο Κέιν, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, φαίνεται να έχει κάνει την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του μετακομίζοντας στην Μπάγερν του Μονάχου αυτό το καλοκαίρι.

Έχει ήδη ξεπεράσει τα τέρματα των κορυφαίων σκόρερ της περασμένης σεζόν στην Bundesliga, και αυτό είναι αξιοσημείωτο ακόμα και για τον Νοέμβριο! Ο Κέιν δείχνει να απολαμβάνει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, έχοντας ξεφύγει από την αρνητική κριτική και τις συνεχείς επικρίσεις του αγγλικού τύπου, και φαίνεται πως περνάει πολύ καλά στη Γερμανία.

Ίσως ήθελε να βιώνει από κοντά την εξέλιξη στην Τότεναμ με τον Ποσέτσκογλου, αλλά ο ίδιος κεντρίζει το ενδιαφέρον στη Μπάγερν. Τα γκολ του δεν σταματούν, και ο κόσμος ενθουσιάζεται τόσο πολύ, που το κλαμπ του Μονάχου… τρίβει τα χέρια του με την αύξηση των οικονομικών εσόδων από την πώληση φανέλων.

Το περιοδικό “Kicker” προβλέπει ότι ίσως μέχρι τα Χριστούγεννα θα ξεπεραστεί το ρεκόρ πωλήσεων φανέλας ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας, ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τη διάθεση 1.000 κομματιών έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ