Ναν: «Παίζω και αύριο! Θέλω να κερδίσω με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψω στο ΝΒΑ»

Ναν: «Παίζω και αύριο! Θέλω να κερδίσω με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψω στο ΝΒΑ»

Ο αθλητής Κέντρικ Ναν εκφράστηκε χαρούμενος για την ευκαιρία που του προσφέρει ο σύλλογος του Παναθηναϊκού και είναι αποφασισμένος να συνεισφέρει άμεσα στην ομάδα, κατά την άφιξή του στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης.

«Αισθάνομαι φανταστικά. Κάνω μεγάλο ταξίδι, είμαι κούραστος, αλλά ενθουσιασμένος. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Έχω παίξει με μικρές ομάδες εκτός ΗΠΑ και τώρα είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά εκτός Αμερικής», τόνισε ο 28χρονος παίκτης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία. Ο προπονητής θα ήθελε να με έχει εδώ και του άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μου. Είπα να το δοκιμάσω. Ο προπονητής θέλει να έρθω και να ηγηθώ της ομάδας, να σκοράρω και να κάνω αυτά που μπορώ. Έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω με το σκορ, την ηγετικότητά μου και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε», πρόσθεσε.

«Μπορώ να παίξω ακόμα και αύριο αν χρειαστεί. Είμαι εδώ και έτοιμος για δράση», συνέχισε δηλώνοντας παρών για το ματς της Παρασκευής με την Άλμπα στο Βερολίνο.

«Το καλοκαίρι ήταν λίγο περίπλοκο για εμένα. Θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό και του χρόνου να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Πρώτα όμως θέλω να κερδίσω με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε.

Τέλος, όσον αφορά στις πληροφορίες που έχει ακούσει για το νέο του περιβάλλον, ανέφερε: «Έχω αρκετούς φίλους που έχουν παίξει στην Ευρώπη και μου έχουν πει καλά λόγια για την ομάδα και την πόλη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ