Νάγκελσμαν: «Ήμασταν εντυπωσιακοί στο πρώτο 20λεπτο»

Νάγκελσμαν: «Ήμασταν εντυπωσιακοί στο πρώτο 20λεπτο»

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν εξέφρασε την έκπληξή του για το σκορ στο πρώτο ματς της Γερμανίας στο Euro, επαινώντας τα γρήγορα γκολ των γηπεδούχων και τη συγκέντρωση της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποδίδοντας τα εύσημα σε όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά: «Αν κάποιος μου έλεγε αυτό το αποτέλεσμα πριν το παιχνίδι, θα το δεχόμουν. Η Σκωτία μας έδειξε σεβασμό, όσων ακόμη μετά τα δύο πρώτα γκολ. Ιδιαίτερα το πρώτο γκολ ήταν άψογα εκτελεσμένο, παρά την πίεση από την άμυνα των Σκωτσέζων. Κάναμε το πρώτο βήμα.

Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν εντυπωσιακά. Ξεκινήσαμε δυνατά, πιέσαμε ψηλά τους αντιπάλους και αυτό μας ωφέλησε πολύ. Σκοράραμε πολλές φορές και παραμείναμε συγκεντρωμένοι όλο το διάστημα του αγώνα. Το σημαντικότερο είναι ότι τα εύσημα αποδίδονται όχι σε έναν, αλλά σε ολόκληρη την ομάδα. Ήταν μια εξαιρετική αρχή, αλλά είναι μόνο ο πρώτος σταθμός».

Και τελείωσε τονίζοντας: «Οι παίκτες κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι ο συμπαίκτης τους είναι σε καλή κατάσταση. Οι οπαδοί πιθανόν να εμπιστεύονται λίγο περισσότερο την ομάδα τώρα, μετά το παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ