Μέξας: «Ανατρέψαμε την αθλητική κυριαρχία της ΑΕΚ – Πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς και να μην ενδώσουμε στην υπερηφάνεια»

Μέξας: «Ανατρέψαμε την αθλητική κυριαρχία της ΑΕΚ – Πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς και να μην ενδώσουμε στην υπερηφάνεια»

Με έναν εντυπωσιακό Ξαβιέ Καστανέδα και μια παραλλαγή των τριπόντων, η ομάδα του Λαυρίου κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με ένα εκπληκτικό σκορ 98-93!

Ο Κώστας Μέξας, ο προπονητής της νικητήριας ομάδας, μίλησε μετά τον αγώνα για τη φανταστική εμφάνιση της ομάδας του, αλλά επεσήμανε την ανάγκη να διατηρηθεί η ταπεινότητα παρά τη νίκη.

Αναλυτικά, αυτά που είπε:

«Ήθελαν να ανατρέψουν την αθλητική κυριαρχία της ΑΕΚ. Το κατάφεραν και ήταν ανώτεροι σε πολλές φάσεις. Με την απόκτηση αυτοπεποίθησης, καταφέραμε να πετύχουμε κρίσιμα τρίποντα όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να ανατρέψει το ματς.

Πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς. Να μην ενδώσουμε στην υπερηφάνεια. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που εργαζόμαστε.

Κάνουμε λάθη λόγω της νεαρής ηλικίας μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στην Ελλάδα και την Ευρώπη και εμείς να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όπως κάνουμε τώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ