Το σίριαλ με τον Χρήστος Μαντάς στην Ιταλία παίρνει νέα τροπή. Πριν λίγες μέρες έπεφτε λόγος για ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Τζένοα, αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν μετράει καθόλου για τον Μαουρίτσιο Σάρι στη Λάτσιο. Τώρα, όμως, τα πράγματα σταματάνε απότομα.
Αναβολή για μεταγραφή
Ιταλικά sites λένε ότι καμία κουβέντα δεν γίνεται ακόμα για να φύγει ο Μαντάς. Ο Σάρι θέλει να τον κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο, γιατί δεν υπάρχουν άλλες καλές επιλογές στα χέρια του. Έτσι, η ομάδα αποφεύγει να ρισκάρει τώρα.
Ο Μαντάς πιέζει
Παρά ταύτα, ο ποδοσφαιριστής βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ελπίζει να πείσει τη Λάτσιο να τον αφήσει να πάει αμέσως σε άλλη ομάδα της Serie A. Θέλει χρόνο να παίξει, κάτι που εδώ δεν έχει.
Ο 23χρονος γκολκίπερ ήρθε στη Λάτσιο πέρσι από την Ουντινέζε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει θέση βασικού.