Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 του Basketball Champions League έχει ξεκινήσει, με τις ομάδες να ετοιμάζονται πυρετωδώς.
Αλλαγή Σχεδίων για την Μάλαγα ενόψει Final 4 BCL
Η Μάλαγα, μία από τις φιναλίστ του Final 4 του BCL, αποφάσισε να διαφοροποιήσει το πρόγραμμά της την παραμονή των αγώνων. Αντί να προπονηθεί στην επίσημη αρένα, την SUNEL Arena, όπως οι υπόλοιπες ομάδες, προτίμησε το κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς. Αυτή η επιλογή ίσως υποδηλώνει την αναζήτηση ενός πιο ήσυχου περιβάλλοντος προετοιμασίας ή την εξοικείωση με διαφορετικές συνθήκες.
Το Πρόγραμμα των Υπόλοιπων Ομάδων
Οι άλλες τρεις ομάδες που συμμετέχουν στο Final 4, η ΑΕΚ, η Τενερίφη και η Γαλατάσαραϊ, θα ακολουθήσουν το καθιερωμένο πρόγραμμα και θα πραγματοποιήσουν την προπόνησή τους στην SUNEL Arena, τον χώρο όπου θα διεξαχθούν και οι αγώνες.
Media Day: Συναντήσεις με τους Δημοσιογράφους
Την παραμονή των αγώνων, οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της Media Day. Οι ώρες έχουν οριστεί ως εξής:
- Μάλαγα: 14:45 – 15:00
- La Laguna Τενερίφη: 16:45 – 17:00
- Γαλατάσαραϊ: 18:45 – 19:00
- ΑΕΚ Betsson: 20:45 – 21:00
Συνέντευξη Τύπου Εν όψει των Ημιτελικών
Την Πέμπτη, στο ξενοδοχείο Sofitel, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Συνέντευξη Τύπου για το Final 4. Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών και των τεσσάρων ομάδων θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Από την ΑΕΚ Betsson θα παραστούν ο προπονητής Ντράγκαν Σάκοτα και ο αρχηγός Δημήτρης Φλιώνης. Η συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί στην Αίθουσα Callisto 1.