Λούκας Μπελτράν: Ο Ολυμπιακός είναι παρόμοιος με εμάς και έχει την ίδια επιθυμία

Λούκας Μπελτράν: Ο Ολυμπιακός είναι παρόμοιος με εμάς και έχει την ίδια επιθυμία

Ο τελικός του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνας πλησιάζει και ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνας, Λούκας Μπελτράν, μίλησε στη media day της ομάδας του για την ομοιότητα των δύο ομάδων και την κοινή τους επιθυμία για την κατάκτηση του τροπαίου.

“Πρώτα έχουμε την αναμέτρηση με την Κάλιαρι και μετά προετοιμαζόμαστε για τον τελικό. Ελπίζουμε να φτάσουμε σε αυτόν με ηρεμία, γνωρίζοντας τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε”, ανέφερε ο Μπελτράν.

Σχετικά με το πέναλτι κόντρα στην Μπριζ: “Ήταν δύσκολη στιγμή για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Χάρηκα που σκόραρα το καθοριστικό γκολ σε έναν ακόμη ‘τελικό’. Προσπάθησα να μην αφήσω τις εξωτερικές εντάσεις να με επηρεάσουν και τελικά τα κατάφερα. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση”.

Για την κατάστασή του: “Πάντα μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις καλύτερα. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να το αποδείξω στα τρία τελευταία παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι παρόμοια με εμάς και σίγουρα με την ίδια επιθυμία. Παίζουν στην έδρα τους, αλλά οι οπαδοί μας θα είναι πάντα δίπλα μας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ