Ένα απίστευτο παιχνίδι με δραματική εξέλιξη είδαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Μπάγερ Λεβερκούζεν! Οι “ασπιρίνες” κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη με 4-3, χάρη σε ένα γκολ του Πάτρικ Σικ στις καθυστερήσεις.
Η Μάχη της Στουτγκάρδης: Μια Επική Ανατροπή
Φαινόταν πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα γνώριζε την ήττα, όμως έδειξε το μέταλλο της πρωταθλήτριας. Με μια απίθανη ανατροπή στο 94ο λεπτό, η Λεβερκούζεν νίκησε την Στουτγκάρδη. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 3-2 μέχρι το 87ο λεπτό, αλλά η Λεβερκούζεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.
Στο 88ο λεπτό ο Στίλερ έκανε αυτογκόλ, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο 94ο λεπτό, ο Πάτρικ Σικ πέτυχε το νικητήριο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3. Με αυτό το γκολ, η Λεβερκούζεν διατηρεί τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Παρά τη νίκη, η Λεβερκούζεν παραμένει στο -6 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, με τον Χάρι Κέιν στην Μπάγερν και την “κατάρα” που τον ακολουθεί, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Πώς Διαμορφώθηκε το Θέαμα
Η Στουτγκάρδη ξεκίνησε δυνατά, ανοίγοντας το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Ντεμίτροβιτς. Στο 48ο λεπτό ο Βόλτεμεϊντ έκανε το 2-0, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Η Λεβερκούζεν αντέδρασε στο 56ο λεπτό με ένα ωραίο γκολ του Φρίπονγκ (2-1). Όμως, στο 62ο λεπτό, ο Τσάκα πέτυχε αυτογκόλ, αυξάνοντας το προβάδισμα της Στουτγκάρδης σε 3-1.
Στο 68ο λεπτό, ο Χινκάπιε μείωσε σε 3-2. Στο 88ο λεπτό ο Στίλερ έκανε αυτογκόλ, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο 94ο λεπτό ο Πάτρικ Σικ διαμόρφωσε το τελικό 4-3.
Τα Αποτελέσματα της 26ης Αγωνιστικής της Bundesliga
Εκτός από το παιχνίδι Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν, έγιναν και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια:
- Χαϊντενχάιμ – Χόλσταϊν Κίελ 3-1
- Σεντ Πάουλι – Χόφενχαϊμ 1-0
- Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ 2-4
- Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-0
- Μάιντς – Φράιμπουργκ 2-2
- Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-1
- Λειψία – Ντόρτμουντ 2-1
- Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3
Το Πρόγραμμα της 27ης Αγωνιστικής
Η δράση στην Bundesliga συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Δείτε το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:
- Παρασκευή (28/03): Λεβερκούζεν – Μπόχουμ (21:30)
- Σάββατο (29/03): Μπάγερν Μονάχου – Σεντ Πάουλι, Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ, Βόλφσμπουργκ – Χάιντενχαϊμ, Γκλάντμπαχ – Λειψία, Χόλσταϊν Κιλ – Βέρντερ Βρέμης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη
- Κυριακή (30/03): Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου, Ντόρτμουντ – Μάιντς