Λαρεντζάκης: «Από την αρχή δύσκολο το έργο της Ελλάδας – Αν ήταν πλήρης θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες»

Λαρεντζάκης: «Από την αρχή δύσκολο το έργο της Ελλάδας – Αν ήταν πλήρης θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες»

Μία σημαντική ήττα για την Εθνική μας ομάδα και ταυτόχρονα η απόρριψή της από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Λιθουανία, που έληξε με σκορ 92-67, συνοδευόμενο από τον αποκλεισμό του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού, έθεσε, ωστόσο, ως θέμα συζήτησης την τελική διαφορά στο σκορ, αναφέρθηκε στην έλλειψη λειτουργικότητας της Εθνικής μας ομάδας και αναφέρθηκε, παράλληλα, στα αδυναμικά σημεία που είχε η ομάδα και ίσως της στοίχισαν μια καλύτερη πορεία στη διοργάνωση.

«Πιστεύω ότι η Λιθουανία άλλαξε λίγο την τακτική της, παίξαμε πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο. Από την αρχή όμως, η πρόκληση ήταν δύσκολη για εμάς. Η ομάδα τους ήταν εμπειρογνώμονες και με δυνατούς παίκτες. Δεν θέλω να αναφερθώ στους διαιτητές. Η διαφορά στο σκορ δεν αντικατοπτρίζει το ματς, αλλά η ήττα είναι ήττα», δήλωσε αρχικά ο Λαρεντζάκης.

Και πρόσθεσε: «Όταν παίζεις για πολλή ώρα, το μυαλό σου μπορεί να μην είναι στην κατάλληλη κατάσταση. Ήμασταν εδώ για να παλέψουμε όλοι μαζί και να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αγαπάμε την Εθνική μας ομάδα και κάθε ήττα μας πονάει, κάθε αποκλεισμός μας πονάει. Η φανέλα είναι βαριά και πιστεύω ότι, αν ήμασταν πλήρης, θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ