Ένα βήμα πιο κοντά στα ημιτελικά του Champions League έφτασε η Ίντερ, κερδίζοντας την Μπάγερν Μονάχου με 2-1. Ο Χάρι Κέιν, όμως, δεν το βάζει κάτω.
Δηλώσεις του Χάρι Κέιν μετά τον αγώνα
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάρι Κέιν, αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, μίλησε για την ήττα από την Ίντερ. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο Άγγλος επιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς και την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Κέιν αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και στην κυριαρχία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο:
«Έχασα μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχα και κάποιες μικρότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Το θετικό είναι ότι βρίσκομαι μέσα στις φάσεις και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση.»
Ανάλυση του αγώνα και αισιοδοξία για τη ρεβάνς
Ο Κέιν αναφέρθηκε και στη δυσκολία του παιχνιδιού, τονίζοντας την ποιότητα της Ίντερ, αλλά και την ατυχία της Μπάγερν στο γκολ που δέχτηκε:
«Η Ίντερ είναι μια πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κυριαρχήσαμε και είναι απογοητευτικό που δεχτήκαμε ένα τέτοιο γκολ.»
Παρά την ήττα, ο Χάρι Κέιν έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας ότι η Μπάγερν δεν θα παραδοθεί και θα παλέψει για την πρόκριση στην έδρα της:
«Πρέπει πάντα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε μια επικίνδυνη ομάδα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είδα ότι πανηγύρισαν σαν να πήραν την πρόκριση, αλλά θα παλέψουμε και εμείς. Έχουμε μόνο ένα γκολ διαφορά και 90 λεπτά μπροστά μας.»
Συμπέρασμα και προσδοκίες για τη ρεβάνς
Οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου και οι ποδοσφαιρόφιλοι αναμένουν με ανυπομονησία τη ρεβάνς, όπου η ομάδα του Μονάχου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Η αυτοπεποίθηση του Χάρι Κέιν αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την προσπάθεια αυτή και οι δηλώσεις του δείχνουν ότι η ομάδα του είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα.