Καλαμάτα Κηφισιά: Ο Ευαγγέλου σφυρίζει τον τελικό της ανόδου

Καλαμάτα Κηφισιά: Ο Ευαγγέλου σφυρίζει τον τελικό της ανόδου

Λίγες ανάσες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό που θα κρίνει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία! Η αγωνία κορυφώνεται για την κρίσιμη αναμέτρηση Καλαμάτας – Κηφισιάς.

Καλαμάτα εναντίον Κηφισιάς: Ένας Τελικός με Διαιτητή Ευαγγέλου

Την Κυριακή, 13 Απριλίου, στις 11:45, το γήπεδο της Παραλίας θα φιλοξενήσει τον αγώνα της χρονιάς ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Κηφισιά. Ένα παιχνίδι όπου η Καλαμάτα, θεωρητικά, έχει το πλεονέκτημα της ισοπαλίας, ενώ η Κηφισιά καλείται να κυνηγήσει μόνο τη νίκη.

Η ΚΕΔ όρισε τον Άγγελο Ευαγγέλου, διαιτητή από τη Stoiximan Super League και διεθνή, για να διευθύνει τον αγώνα. Η επιλογή του Στεφάν Λανουά, προφανώς, δείχνει την σημασία που δίνεται στην αμεροληψία και την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι οι Σαμοίλης και Νίκζας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μπαλαχούτης.

Φιέστα για την ΑΕΛ, Αγώνας με τον Αλάμπεη

Στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ, όπου η ΑΕΛ θα γιορτάσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία από τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, ορίστηκε ο Γιώργος Αλάμπεης.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε όλους τους ορισμούς της αγωνιστικής!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ