ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητά αναβολή ντέρμπι με Άρη μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητά αναβολή ντέρμπι με Άρη μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά

Ένας 20χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του χθες βράδυ σε δολοφονική επίθεση στην Καλαμαρία. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση σήμερα και μίλησε για βαθιά θλίψη. Ζητάνε να αναβληθεί το ντέρμπι με τον Άρη Betsson αύριο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον φόνο

Ο σύλλογος στέκεται δίπλα στην οικογένεια του νεαρού. Εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και ελπίζουν να βρεθεί γρήγορα ο δράστης. Το ματς της 21ης αγωνιστικής στη Stoiximan GBL είναι προγραμματισμένο για τις 18:15 στο κλειστό της Σίνδου, αλλά τώρα όλα κρέμονται.

Τι λένε ακριβώς για την απονομή δικαιοσύνης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του με βίαιο τρόπο.

Δεν χωράνε λόγια σε τέτοια τραγωδία, ειδικά όταν αφορά νέο άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Ευχόμαστε να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του. Ο ΠΑΟΚ βάζει την ανθρώπινη ζωή πάνω από κάθε νίκη ή ρivalry.

Καμία νίκη, καμία αντιπαλότητα και καμία διαφορά δεν αξίζει περισσότερο από μία ανθρώπινη ζωή. Γι’ αυτό ζητάνε αναβολή σαν ελάχιστη τιμή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, ζητήσαμε την αναβολή του αυριανού αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει απάντηση από την ομοσπονδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ