Η Στάσα Κάρεϊ αναδείχθηκε MVP της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών

Η Στάσα Κάρεϊ αναδείχθηκε MVP της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών

Η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου με 80-65, με την Στάσα Κάρεϊ να έχει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία και να αναδεικνύεται ως MVP της αγωνιστικής. Η αμερικανίδα σέντερ σημείωσε 27 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 38 στο σύστημα αξιολόγησης μετά από συμμετοχή 37’59”.

Οι υπόλοιπες παίκτριες που ξεχώρισαν σε κάθε κατηγορία είναι η Αλέξις Σμιθ (ΟΑ Χανίων) με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ, η Τζακλίν Τζόουνς (ΠΑΟΚ) με 36 πόντους και 11 ριμπάουντ, η Μίγια Μπέρκμαν (Εύνικος) με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ, η Μπριάνα Τζορτζ (Πρωτέας Βούλας) με 19 πόντους και 18 ριμπάουντ, η Κόρντεϊ Ρέιντζ (Παναθηναϊκός) με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ, η Λόρεν Μανίς (Νίκη Λευκάδας) με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, η Γιοβάνα Μάρκοβιτς (ΠΑΣ Γιάννινα) με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, καθώς και η Ελεάννα Χριστινάκη (Ολυμπιακός) με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Σε ό,τι αφορά τους πρώτους πέντε παίκτες σε κάθε κατηγορία, η Τζακλίν Τζόουνς (ΠΑΟΚ) βρίσκεται στην πρώτη θέση με 105 πόντους, ακολουθούμενη από τη Λόρεν Μανίς (Νίκη Λευκάδας) με 104 πόντους, τη Σιέρα Μουρ (Εσπερίδες) με 99 πόντους, τη Σαντάλ Ουόκερ (ΠΑΟΚ) με 95 πόντους και τη Ντέζα Τσερτς (Ηρακλής) με 88 πόντους.

Όσον αφορά τους πρώτους πέντε στην κατηγορία των ριμπάουντ, η Στάσα Κάρεϊ (Ηρακλής) βρίσκεται στην πρώτη θέση με 52, ακολουθούμενη από τη Λορέν Μανίς (Νίκη Λευκάδας) με 51, τη Μιγια Μπέρκμαν (Εύνικος) με 49, τη Τζάντα Ράις (ΠΑΟΚ) με 48 και την Αλέξις Σμιθ (ΟΑ Χανίων) με 43.

Για ό,τι αφορά τις ασίστ, η πρώτη θέση καταλαμβάνεται από την Χρυσούλα Κιλαζίδου (ΠΑΟΚ) με 28 ασίστ, ενώ ακολουθούν η Αντζελα Ροντρίγκεζ (Νίκη Λευκάδας) με 25, η Φίλοξι Ντέστινι (Αθηναϊκός) με 24, η Ντέζα Τσερτς (Ηρακλής) με 23 και η Τζόρνταν Λιούις (Εσπερίδες) με 22.

Όσον αφορά τα κλεψίματα, η πρώτη θέση καταλαμβάνεται από την Αγγελική Ζιάκα (Νίκη Λευκάδας) και την Στάσα Κάρεϊ (Ηρακλής), και η τρίτη θέση από τη Γεωργία Δαμουλάκη (ΠΑΣ Γιάννινα), με 11 κλεψίματα για κάθε μια. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει η Ντάιαμοντ Μπατλς (Εύνικος) και η πέμπτη θέση από την Τεοντόρα Τουρουντιτς (Ελευθερία Μ.) με 10 κλεψίματα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις τάπες, η πρώτη θέση ανήκει στη Λόρεν Μανίς (Νίκη Λευκάδας) και τη Μίγια Μπέρκμαν (Εύνικος), και η τρίτη θέση από την Κριστίν Βίτολα (Ολυμπιακός), με 6 τάπες για κάθε μια. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει η Αριστέα Παρασκευοπούλου (Αθηναϊκός) και η πέμπτη θέση από την Τζόρνταν Ράις (ΠΑΟΚ) με 5 τάπες.

Όσον αφορά την οικονομία, η πρώτη θέση ανήκει στη Λόρεν Μανίς (Νίκη Λευκάδας) με 116, ακολουθούμενη από τη Μίγια Μπέρκμαν (Εύνικος) με 109, τη Στάσα Κάρεϊ (Ηρακλής) με 106, τη Ντέζα Τσερτς (Ηρακής) με 102 και την Κριστίν Βίτολα (Ολυμπιακός) με 99.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ