Η Ρέιντζερς έκανε την ανατροπή που χρειαζόταν και νίκησε 6-3 τη Φόλκερκ, μένοντας μόλις έναν πόντο πίσω από την Χαρτς στην κορυφή του σκοτσέζικου πρωταθλήματος. Το ματς της 33ης αγωνιστικής ξεκίνησε άσχημα για εκείνες, που βρέθηκαν πίσω με 2-0 στο 26ο λεπτό. Αλλά η ομάδα δεν τα παράτησε και γύρισε το παιχνίδι με έξι γκολ.
Αρχή με σοκ από Φόλκερκ
Ο Μπρότζιο άνοιξε το σκορ για τη Φόλκερκ μόλις στο 6ο λεπτό, και μετά ο Γιτς έκανε το 2-0 στο 26′. Η Ρέιντζερς έμοιαζε χαμένη εκείνη την ώρα. Κανείς δεν περίμενε αυτό το ξεκίνημα στο γήπεδο.
Η μεγάλη επιστροφή και τα γκολ
Κατάφεραν να μειώσουν πριν το ημίχρονο, με τον Τσουκουάνι να σκοράρει στο 42′ για το 2-1. Άμεσα, μόλις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Τσερμίτι ισοφάρισε στο 48′ φέρνοντας το ματς στο 2-2. Ο Ράσκιν πήρε μπροστά λίγο μετά, στο 52′, και έκανε το 3-2.
Δεν σταμάτησαν εκεί οι επιθέσεις. Ο Μιόφσκι βρήκε δίχτυα στο 58′ για το 4-2, ενώ η Φόλκερκ προσπάθησε να επιστρέψει με πέναλτι του Μίλερ στο 70′ που έφερε το σκορ σε 4-3. Τελικά, ο Τσερμίτι στο 75′ και ξανά ο Μιόφσκι στο 88′ σφράγισαν τη νίκη με 6-3.
Αυτό το αποτέλεσμα βάζει πίεση στην Χαρτς. Η Ρέιντζερς δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο.