Η Παρτίζαν πήρε ανάσα μετά τις τρεις ήττες σερί. Στο ματς με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, οι παίκτες του Βελιγραδίου ιδρώσανε πολύ για να φτάσουν στο 85-79. Τελικά, κατάφεραν να κερδίσουν και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Πρωτοπόρος ξανά η ομάδα του Βελιγραδίου
Με αυτή τη νίκη, η Παρτίζαν ανέβηκε στο 20-3 και μένει στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας, μαζί με τη Dubai BC. Η εβδομάδα που έρχεται φέρνει το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα. Πριν από αυτό, παίζει με τη Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα – ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά.
Οι ήρωες και οι αριθμοί του αγώνα
Ο Μίλτον έκανε τη διαφορά με 21 πόντους για την Παρτίζαν. Διψήφιοι πόντοι και από Τζόουνς με 15, Μπράουν με 12, Τζεκίρι με 12. Στην Τσεντεβίτα, που έπεσε στο 12-11 ύστερα από την έβδομη ήττα συνεχόμενη, ο Γκίμπσον πάλεψε μόνος του και έβαλε 25.
Τα δεκάλεπτα: 19-15, 40-40, 57-60, 79-85.