Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται να πατήσει ξανά τον διάδρομο μετά από μακρά απουσία. Περίπου ενάμιση χρόνο μακριά από τους αγώνες, η Ελληνίδα επικοντίστρια κοιτάει μπροστά, με τον γιο της να αλλάζει πια την καθημερινότητά της. Έγινε μαμά στις 30 Ιουνίου, μαζί με τον άντρα της και προπονητή της, Μιτς Κρίερ, και τώρα ο μικρός τους γιος φέρνει νέα ενέργεια στην ομάδα.
Πρώτος Αγώνας στη Νέα Υόρκη
Η 1η Φεβρουαρίου ξεκινάει το comeback της στα Millrose Games, μέσα στο κλειστό στάδιο της Νέας Υόρκης. Εκεί όπου έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, η 35χρονη αθλήτρια επιλέγει ένα γνώριμο μέρος για να επανέλθει. Ο τελευταίος της αγώνας έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 2024, λίγο μετά τον τρίτο ολυμπιακό τελικό της στο Παρίσι.
Σκέψεις και Αναμνήσεις από την Πρωταθλήτρια
«Δεν θα μπορούσα να επιλέξει καλύτερο μίτινγκ για να κάνω «επανεκκίνηση» στην αγωνιστική δράση, είναι το αγαπημένο μου μίτινγκ κλειστού από όλα και στα top3 μίτινγκ μου σε ανοιχτό και κλειστό. Εκεί είχα κάνει και το ρεκόρ μου στον κλειστό. Δεν ξέρω αν είναι το οπτικό θέαμα, ο κόσμος ή ο ίδιος ο διάδρομος, αλλά πάντα πηδάω καλά στον συγκεκριμένο αγώνα», είπε η Στεφανίδη. Με χρυσά μετάλλια από Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2017 και Ευρωπαϊκά το 2016 και 2018, η πορεία της παραμένει πηγή έμπνευσης για πολλούς.