Η Εθνική Γυναικών στο Βόλεϊ αντιμετώπισε με πάθος την Ουγγαρία στο Golden League, αποδεικνύοντας την ανάγκη για συνεχή βελτίωση και σκληρή δουλειά.
Ανάλυση της Ήττας από τον Απόστολο Οικονόμου
Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Απόστολος Οικονόμου, σχολίασε την εξέλιξη του αγώνα πέντε σετ που οδήγησε στην ήττα στο τάι μπρέικ. Τόνισε ότι:
Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε την ανάγκη για περαιτέρω σκληρή προπόνηση και εξέλιξη της ομάδας με στόχο να ανέβει το συνολικό επίπεδο και να επιτευχθούν μελλοντικές επιτυχίες, ειδικά ενόψει του ερχόμενου αγώνα με τη Ρουμανία.
Η Σκέψη της Μαριαλένας Αρτακιανού για το Παιχνίδι
Η διεθνής παίκτρια Μαριαλένα Αρτακιανού ανέφερε:
Τέλος, τόνισε πως η ομάδα έδειξε μαχητικότητα, αλλά κάποια λάθη και η απώλεια συγκέντρωσης κόστισαν στο τελικό αποτέλεσμα.
Το Μελλοντικό Προοπτικό της Εθνικής Γυναικών
Η εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών βρίσκεται σε φάση εξέλιξης. Με επίκεντρο το Golden League αγώνες και την ίδια στιγμή εστιάζοντας στην ενίσχυση της ψυχολογικής ανθεκτικότητας, η ομάδα φιλοδοξεί να βελτιώσει την απόδοση της και να γίνει πιο ανταγωνιστική ενόψει των επόμενων διεθνών διοργανώσεων.