Συναρπαστικές επιδόσεις από τους Έλληνες κολυμβητές στο διεθνές μίτινγκ της Ρώμης.
Εξαιρετική παρουσία της Άννας Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα
Η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 50 μέτρα πεταλούδα με χρόνο 29.57 στο κολυμβητικό μίτινγκ Sette Colli που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, επιβεβαιώνοντας τη δυνατή της κατάσταση.
Το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα πήρε η Γερμανίδα κολυμβήτρια Αντζελίνα Κέλερ με χρόνο 25.55.
Δυνατές επιδόσεις στους άνδρες – Απόστολος Χρήστου και νέες γενιές
Στα 100 μέτρα ύπτιο, ο Έλληνας πρωταθλητής Απόστολος Χρήστου τερμάτισε τρίτος με χρόνο 53.47, πίσω από τον Ολυμπιονίκη Ιταλό Τόμας Τσεκόν (53.31) και τον ανερχόμενο 19χρονο Ρώσο πρωταθλητή Μίρον Λιφίντσεφ (53.23).
Κοντά στις πρώτες θέσεις η Νόρα Δράκου στα 50μ. ύπτιο
Η Νόρα Δράκου πραγματοποίησε δυναμική κούρσα στα 50 μέτρα ύπτιο και κατέλαβε την τέταρτη θέση με χρόνο 28.32, μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου πίσω από την Ιταλίδα Φραντσέσκα Πασκίνo.
Άλλες σημαντικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών
Οι επιδόσεις των Ελλήνων κολυμβητών στο μίτινγκ της Ρώμης αποδεικνύουν την ισχυρή παρουσία τους στην ευρωπαϊκή κολυμβητική σκηνή και υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές στους επόμενους αγώνες.