Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε ότι στέκεται δίπλα στους οπαδούς της μετά την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο κοντά στο Μάντσεστερ. Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ, με οπαδούς της ομάδας να επιστρέφουν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεσμεύεται να καλύψει τα έξοδα περίθαλψης για όσους χρειάζονται βοήθεια.
Σοκ και στήριξη από Μαρινάκη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε ανοιχτά για το σοκ που προκάλεσε η επίθεση με μαχαίρι. «Όλοι στη Νότιγχαμ Φόρεστ είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι με αυτό που συνέβη. Το θάρρος και η ανιδιοτέλεια που επέδειξαν σε εκείνο το τρένο οι οπαδοί μας αποτελεί την καλύτερο παράδειγμα για όσα πρεσβεύει ο σύλλογός μας.
Θα εξασφαλίσουμε ότι κάθε οπαδός μας, ο οποίος ήταν παρών σε αυτό το περιστατικό θα λάβει οικονομική υποστήριξη ώστε να τύχει της καλύτερης δυνατής περίθαλψης, αναρρώνοντας. Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι με όσους έχουν πληγεί», δήλωσε ο Μαρινάκης.
Οπαδοί επέστρεφαν από ντέρμπι
Οι οπαδοί βρίσκονταν στο τρένο όταν ξέσπασε η βία. Το ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ έληξε ισόπαλο 2-2 στην Πρέμιερ Λιγκ, με χιλιάδες φίλαθλους να κατευθύνονται προς το Νότιγχαμ. Η ομάδα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Νότιγχαμ Φόρεστ, τονίζει ότι θα φροντίσει κάθε τραυματία. Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, ενώ οι σκέψεις όλων είναι με τα θύματα.