Η μεγαλύτερη προσέλευση στο Europa League στα γήπεδα της Τούμπας και του ΟΑΚΑ

Η μεγαλύτερη προσέλευση στο Europa League στα γήπεδα της Τούμπας και του ΟΑΚΑ

Η ένταση στα ευρωπαϊκά γήπεδα κορυφώθηκε παρά την έλλειψη γκολ, με τα ματς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού να ξεχωρίζουν για την εκπληκτική προσέλευση φιλάθλων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μεγάλη προσέλευση στα πρώτα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Βόλφσμπεργκερ στην Τούμπα, παρά το ισόπαλο 0-0, συγκέντρωσε πάνω από 21.000 φιλάθλους, αναδεικνύοντας την αφοσίωση του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά. Παράλληλα, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Σαχτάρ στο ΟΑΚΑ έφερε στο γήπεδο περισσότερους από 20.000 θεατές, δείχνοντας την έντονη στήριξη για την ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών προκρίσεων.

Ρεκόρ προσέλευσης και στα άλλα ευρωπαϊκά ματς

Εκτός των ελληνικών ομάδων, η αναμέτρηση Στεάουα Βουκουρεστίου – Ντρίτα ήταν η τρίτη σε προσέλευση με περίπου 13.825 φιλάθλους, ενώ τα παιχνίδια Servette – Utrecht και CFR Cluj – Braga συγκέντρωσαν επίσης σημαντικό αριθμό θεατών (11.744 και 10.383 αντίστοιχα).

Σημαντική ανάλυση προσέλευσης UEFA Europa League τρίτος προκριματικός γύρος

Η φυσική παρουσία του κόσμου στα γήπεδα του Europa League αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την απόδοση των ομάδων και συχνά μεταφράζεται σε πλεονέκτημα έδρας. Η μεγάλη συμμετοχή των φιλάθλων στον τρίτο προκριματικό γύρο, ειδικά σε ματς με υψηλή ανταγωνιστικότητα όπως αυτά του ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνει τη σημασία που έχει το κοινό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ