Η Μαρσέιγ ψάχνει ενισχύσεις στην επίθεση και βάζει στην πρώτη θέση τον Τζόναθαν Ντέιβιντ. Ο Καναδός που πήγε ελεύθερος στη Γιουβέντους το καλοκαίρι από τη Λιλ δεν τα πήγε καλά εκεί. Σε 39 ματς αυτή τη σεζόν έβαλε μόλις επτά γκολ και έδωσε πέντε ασίστ, οπότε η ιταλική ομάδα διστάζει μαζί του.
Επιστροφή στη Γαλλία με όρους
Η Μαρσέιγ βλέπει τον Ντέιβιντ σαν ιδανική λύση για το γαλλικό πρωτάθλημα. Θέλουν να τον πάρουν πίσω, αλλά πρώτα πρέπει να μπουν στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Χωρίς αυτό, τα λεφτά δεν φτάνουν για τέτοια μεταγραφή.
Αγγλικό ενδιαφέρον ζεσταίνει την κατάσταση
Δεν είναι μόνο οι Γάλλοι που τον κυνηγάνε. Ομάδες από την Premier League όπως Γουέστ Χαμ, Τότεναμ και Νότιγχαμ Φόρεστ τον θέλουν κι αυτές. Ήδη τον πλησίασαν τον Γενάρη, και τώρα περιμένουν να δουν τι θα γίνει το καλοκαίρι.
?? Marseille want to sign Jonathan David in the summer if they qualify for the Champions League but face competition from the Premier League.
Nottingham Forest, Tottenham Hotspur and West Ham United all made tentative attempts to sign him in January and would still be interested… pic.twitter.com/6J7yOKRHNX
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) March 16, 2026