Η Λίβερπουλ σέβεται το πένθος των παικτών και τους αφήνει να αποφασίσουν για το φιλικό με την Πρέστον

Η Λίβερπουλ σέβεται το πένθος των παικτών και τους αφήνει να αποφασίσουν για το φιλικό με την Πρέστον

Μια θλιβερή ατμόσφαιρα σκέπασε τις εγκαταστάσεις της ομάδας της Λίβερπουλ, καθώς οι παίκτες και το προσωπικό βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον αβάσταχτο πόνο του χαμού του αγαπημένου τους συμπαίκτη, Ντιόγο Ζότα.

Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας υπό το βάρος του πένθους

Το πρωί της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου με βαρύτατα συναισθήματα. Η καρδιά τους ήταν φορτισμένη από βαρύ πένθος και ο πόνος για την ξαφνική απώλεια του Πορτογάλου επιθετικού ήταν έντονος. Παρόλο που η προετοιμασία ξεκίνησε, η διάθεση ήταν πολύ μακριά από το ποδοσφαιρικό πάθος και την ενέργεια που απαιτείται σε αυτή την περίοδο.

Σεβασμός και συμπαράσταση μέσα στην ομάδα

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να σταθεί δίπλα στους παίκτες και να σεβαστεί τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζονται για να συλλέξουν τις σκέψεις τους και να αντιμετωπίσουν το συναισθηματικό σοκ. Το κλίμα στον σύλλογο είναι βαρύ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να στηρίξουν ο ένας τον άλλο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το μέλλον των φιλικών αγώνων και η απόφαση των παικτών

Ενώ είχε προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Πρέστον για την ερχόμενη Κυριακή (13/07), η διεξαγωγή του παραμένει αβέβαιη. Οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να αποφασίσουν αν είναι ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι να αγωνιστούν μόλις 10 μέρες μετά το τραγικό συμβάν. Σε περίπτωση που κριθεί πως οι συνθήκες δεν ευνοούν, η αναμέτρηση ενδέχεται να ακυρωθεί, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον σεβασμό που επιδεικνύει ο σύλλογος στα ανθρώπινα συναισθήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ