Ο Αττικός κλαδυνοθήρας Παναθηναϊκός AKTOR έκανε την αναμεστή του δίνοντας ανάσες στους βασικούς πριν από τα δύσκολα παιχνίδια!
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με άνεση 77-53 της Καρδίτσας στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League, διατηρώντας το αήττητο (9-0) πριν από τα ευρωπαϊκά ματς με την Εφές στην Τουρκία (5/12) και την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (7/12).
Η ομάδα του προπονητή Εργκίν Αταμάν κυριάρχησε από την αρχή, επιτρέποντας στον τεχνικό να ανασύρει τους βασικούς του. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 τάπες. Αξιόλογη εμφάνιση παρουσίασε επίσης ο Λούκα Βιλντόσα με 15 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Παναγιώτης Καλαΐτζάκης σημείωσε 10 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τρεις κλεψίματα.
Αντίθετα η Καρδίτσα, που έπεσε στο 1-8, είχε τον Γιώργο Καμπερίδη ως κορυφαίο σκόρερ με 10 πόντους, όσους είχε και ο Μίτσελ Σμιθ, ενώ 9 πόντους μαζί με 7 ριμπάουντ σημείωσε ο Βασίλης Χρηστίδης.